Doe meer

Doe meer met Front-end module bewerking

Doe meer met Google reCAPTCHA

Doe meer met Inklapbare zijbalk

Doe meer met Composer integratie

Doe meer met Extensies Beta Testen

Bekijk de Joomla! 3.4 video

Werp een blik op de nieuwe functies die ons geweldige team van ontwikkelaars heeft toegevoegd aan Joomla! 3.4.

Bereik meer met Joomla! 3.4

Het is tijd om meer te doen!

Doe meer met Front-end module bewerking

Joomla! 3.4 tilt front-end module bewerking naar een hoger niveau. Tot versie 3.4 was het al mogelijk om artikelen, templates en algemene instellingen te bewerken via de front-end van de website. Met versie 3.4 kunnen modules nu óók bewerkt worden. Nooit meer verplicht naar het beheergedeelte om module inhoud of parameters aan te passen!
Dit is een volgende stap om Joomla makkelijker te maken in het gebruik voor content managers en website bouwers.

Joomla Video Frontend Module Editing

Doe meer met Google reCAPTCHA

Ondersteuning voor de nieuwe Recaptcha (ook wel aangeduid als No CAPTCHA reCAPTCHA), betekent een snellere en probleemloze manier om formulieren in te vullen voor Joomla! eindgebruikers, zonder enig compromis op spam bescherming voor beheerders. Bewijzen dat u geen robot bent, zal nu zo makkelijk zijn als het aanvinken van een selectievakje voor de meerderheid van de gebruikers!

Joomla Video Preview reCAPTCHA

Doe meer met Composer integratie

In versie 3.3 introduceerden we code van het Joomla! Framework in het CMS. De wijze waarop de code in het bestandssysteem werd geïnstalleerd, sluit echter niet aan bij de wijze waarop Composer code installeert. In versie 3.4 integreren we Composer in het CMS om externe afhankelijkheden zoals het Joomla! Framework en PHPMailer te beheren.

Joomla 3.4 - Composer Integration

Doe meer met Extensies Beta Testen

Een micro-functie op het eerste gezicht, en gericht op extensie ontwikkelaars en gebruikers die graag spelen met de nieuwste versies. Deze functie geeft extensie ontwikkelaars nu de mogelijkheid om hun gebruikers alpha en beta versies aan te bieden om te testen, door de versie als zodanig te markeren.

Joomla 3.4 - Extension Beta Testing

Vragen over de nieuwe release?

Onze documentatie is er om te helpen

En nog meer geweldigs...

mobile-ready

Mobile R3ADY

Joomla! heeft een grote sprong in de wereld van mobiliteit genomen, met een totale hervorming van zowel het front-end ontwerp als de interface van het beheergedeelte.

user-friendly

Gebruiksvriendelijk

Het Joomla! beheergedeelte heeft een aangename uitstraling, gebouwd met de kracht van het responsive Bootstrap framework, samen met een vleugje van de indrukwekkende UI/UX kunsten van het Joomla! JUX team.

dev-tools

Hulpmiddelen voor ontwikkelaars

{less}, CSS en jQuery zijn toegevoegd, zodat je minder code hoeft te schrijven en de Icomoon lettertype icoon bibliotheek kunt gebruiken, die een schat aan retina-geoptimaliseerde iconen biedt.

2fa

Authenticatie in twee stappen

Joomla! was het eerste grote CMS dat authenticatie in twee stappen implementeerde. Voeg een eenmalig te gebruiken code, ontvangen op de mobiele telefoon, of een Yubikey toe aan bestaande wachtwoorden om uw site extra te beveiligen tegen hackers.

Ontdek alle functies! Maak een Joomla! demo site aan

Joomla Release Timeline

Back to Top